Home

 

Services

 

Key staff

 

Links

 

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons


In het opbouwen van een verzameling doet u er goed aan de hulp in te roepen van een betrouwbare en kundige adviseur.
Wij taxeren uw collectie of individuele kunstvoorwerpen. Naast de traditionele taxatie biedt Asian arts Consultancy ook online taxaties op basis van (hoog resolutie digitale) foto's. Deze online taxaties en het taxatierapport  kunnen niet worden gebruikt als taxatie bijvoorbeeld voor de verzekering. Voor een verzekeringstaxatie vereist de verzekeraar dat de taxateur de stukken in het echt heeft gezien.

Typische toepassingen voor online taxaties zijn bijvoorbeeld bestemd om informatie te verkrijgen zoals de identiteit, de geschatte waarde en de geschiedenis in verband met het eventueel verkopen of kopen van een item; voor museum donaties; kunsthistorische waarde en herkomst.

Als u denkt aan (ver)kopen of taxeren van Aziatische kunst, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk dat we hebben opgebouwd in de loop der jaren. We kunnen u begeleiden in het vinden van de juiste koper, die bereid is de juiste prijs te betalen.

AAC beoordeelt kunstwerken o.a. voor particuliere verzamelaars, musea, bedrijven, beleggingsfondsen en de publieke sector.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Asian Art Consultancy (AAC) combines collecting Asian art and building a healthy and intelligent financial planning. After years of experience in Financial Planning in the broadest thinkable way and collecting and selling high quality Asian art, AAC can help you build your collection of Asian art just to enjoy, but also as part of intelligent Financial Planning.